Offerte aanvragen

Diensten
> Draaien
> Frezen
> Mass Turning
> Specials
> Aanvullende diensten

Producten
> Metaal
> Kunststof
> Exotische materialen

Arutech Metaalbewerking
E info@arutech.nl

T 0495 - 594 719
F 0495 - 594 720

© Copyright - Arutech Metaalbewerking te Nederweert

Doorzoek deze website

ISO 9001

Machinepark uitgebreid met
Okuma Genos M560R-V

Arutech ISO 9001 gecertificeerd

>

>

>

>

Nieuws

Okuma LB 300 M - Space Turn

Vacature CNC Verspaner

Home Diensten CNC Draaien en Frezen van producten Over Arutech Offerte aanvragen Contact Homepage Arutech Metaalbewerking

Steer 4D
6031 SR Nederweert
T 0495-594 719
F 0495-594 720

Aanvullende diensten

Voor de totstandkoming van bepaalde producten zijn naast de verspanende bewerkingen (CNC Draaien en Frezen) nog aanvullende bewerkingen / diensten noodzakelijk. Onderstaande behandelingen en diensten behoren tot de mogelijkheden.

Oppervlaktebehandelingen

Uw producten beschermen tegen corrosie of uw product visueel afwerken; dit zijn twee mogelijke redenen om uw product te laten voorzien van een oppervlaktebehandeling. En uiteraard zijn er nog meer redenen te noemen. Arutech Metaalbewerking heeft een nauwe samenwerking met diverse oppervlaktebehandelaars om zo een compleet product aan te kunnen bieden voor een concurrerende prijs.

Laser graveren

Er moet een logo of serienummer aangebracht worden op uw producten? Laser graveren heeft een oneindige vormvrijheid; letters hebben fijne lijnen en nagenoeg geen karteling. Kortom; altijd producten met een professionele uitstraling!


Bent u benieuwd wat Arutech voor u kan betekenen? Vraag dan online een offerte aan.

De assemblage van uw producten

Worden uw producten door Arutech vervaardigd en dienen deze nadien nog geassembleerd te worden? Arutech kan deze assemblage werkzaamheden, veelal in combinatie met de machinelooptijd, voor een concurrerende prijs uitvoeren.

Slijpen als aanvulling op het CNC draaien en frezen

Heeft uw product een oppervlakteruwheid die met CNC draaien / frezen niet bereikt kan worden, dan dient het product geslepen te worden. Ook hiertoe biedt Arutech de mogelijkheid.

Waterstraalsnijden en lasersnijden als aanvulling op freesbewerkingen

Arutech Metaalbewerking zoekt altijd naar de meest efficiënte oplossing; ook als dit betekent dat een deel van het product beter water- of laserstraal gesneden kan worden. De omtrek van het product wordt dan bijvoorbeeld gesneden waarna de overige bewerkingen op de CNC freesmachine uitgevoerd worden.

Metalen of kunststof maatwerk producten

Kortom; Arutech Metaalbewerking is niet alleen een goede partner als het gaat om een verspanende bewerking; ook als u een toeleverancier zoekt die het productieproces van A t/m Z verzorgt, bent u aan het juiste adres.

Productvoorbeelden