CNC Frezen


Sinds onze oprichting in 2001 hebben we ons volledig gericht op de verspaning van fijnmechanische onderdelen. Het freeswerk, dat veelal een seriematig karakter heeft en waarbij kwaliteit een doorslaggevende rol speelt, wordt vervaardigd op moderne 3- en 4-assige bewerkingscentra.

Geautomatiseerde productie

Op basis van de productspecifieke eigenschappen en het gevraagde aantal wordt de meest efficiënte freesmethode gekozen, waarna het productieproces zo wordt vormgegeven dat deze vergaand geautomatiseerd plaats kan vinden. Dit heeft een gunstig effect op de kwaliteit, de productiedoorlooptijd en de stuksprijs van het product.


Metalen en kunststof freesdelen in grote oplages

Met een geïntegreerde 6-palletpool zijn we in staat om grote series freesdelen volledig onbemand te produceren. Door onze ruime ervaring kunt u bij ons terecht voor zowel uw metalen alsook uw kunststof freesdelen.


Het modulair spansysteem dat wij op al onze machines gebruiken, maakt het daarnaast mogelijk om snel te schakelen; zo kunnen wij op één zuil diverse opspanningen realiseren.CNC Frezen; producten die toepasbaar zijn in alle branches

Metalen en kunststof freesdelen vinden haar toepassing in diverse branches, te denken valt aan de offshore, medische industrie, verpakkingsmiddelenindustrie, machinebouw, automotive etc.

CNC Frezen; de materiaalsoorten

Naast het CNC Frezen van alle soorten metaal; zoals RVS, aluminium, messing, koper en staal, bewerkt Arutech Metaalbewerking ook kunststof en exotische materialen. Allemaal materialen die veel kennis van de CNC-frezer vragen en wat u bij Arutech vindt.

De voordelen van Arutech

- Duidelijke afspraken omtrent prijs en kwaliteit

- Gegarandeerde levering volgens afspraak; stipte levertijden

- Een persoonlijke benadering met korte communicatielijnen

- Kwantiteit en kwaliteit gaan hand-in-hand


Als u kiest voor Arutech dan kiest u voor een professionele en nauw betrokken partner.

Productvoorbeelden

Producten
> Metaal
> Kunststof
> Exotische materialen

Arutech Metaalbewerking
E info@arutech.nl

T 0495 - 594 719
F 0495 - 594 720

© Copyright - Arutech Metaalbewerking te Nederweert

Doorzoek deze website

ISO 9001

Diensten
> Draaien
> Frezen
> Langdraaien
> Aanvullende diensten

Machinepark uitgebreid met
Okuma Genos M560R-V

Arutech ISO 9001 gecertificeerd

>

>

>

>

Nieuws

Okuma LB 300 M - Space Turn

Vacature CNC Verspaner

Home Diensten CNC Draaien en Frezen van producten Over Arutech Offerte aanvragen Contact Homepage Arutech Metaalbewerking

Steer 4D
6031 SR Nederweert
T 0495-594 719
F 0495-594 720