Offerte aanvragen


Lees de nieuwsberichten

Nieuws

Diensten
> Draaien
> Frezen
> Mass Turning
> Specials
> Aanvullende diensten

Producten
> Metaal
> Kunststof
> Exotische materialen

Arutech Metaalbewerking
E info@arutech.nl

T 0495 - 594 719
F 0495 - 594 720

© Copyright - Arutech Metaalbewerking te Nederweert

Doorzoek deze website

ISO 9001
Home Diensten CNC Draaien en Frezen van producten Over Arutech Offerte aanvragen Contact Homepage Arutech Metaalbewerking

Steer 4D
6031 SR Nederweert
T 0495-594 719
F 0495-594 720

Exotische Materialen

Bovengenoemde materialen worden betiteld als exotisch omdat ze (in tegenstelling tot materialen als aluminium, staal, RVS etc.) extra kennis en vaardigheden vraagt van de verspaner. Kennis van het soort materiaal dat verspaand wordt, bijbehorende verspaningscondities en de juiste machines met bijbehorende gereedschappen.


Natuurlijk kunt u bij Arutech Metaalbewerking niet alleen terecht voor het verspanen van exotische materialen maar ook voor de meer gangbare metalen en kunststoffen.


Wilt u een product laten vervaardigen en vraagt u zich af wat Arutech Metaalbewerking

voor u kan betekenen? Vraag dan, vrijblijvend, online een offerte aan.


Producten van Exotische Materialen

Arutech heeft alle kennis en vaardigheden, vergaart door ervaring in het verspanen (CNC Draaien en Frezen) van exotische materialen, in huis voor het maken van kwalitatief hoogwaardige producten.

Bekende voorbeelden van exotische materialen (metaal en kunststof) zijn:

Toepassing van exotische materialen

Voor exotische materialen wordt gekozen vanwege haar specifieke eigenschappen. Bijvoorbeeld de bestandheid tegen hoge temperaturen bij inconel en hastelloy en de hoge bestandheid tegen corrosieve stoffen en zuren bij monel. Door Arutech vervaardigde producten vinden haar toepassing dan ook in veel diverse branches waaronder de machinebouw, air en space, automotive, offshore etc.

Productvoorbeelden