Offerte aanvragen


Lees de nieuwsberichten

Nieuws

Diensten
> Draaien
> Frezen
> Mass Turning
> Specials
> Aanvullende diensten

Producten
> Metaal
> Kunststof
> Exotische materialen

Arutech Metaalbewerking
E info@arutech.nl

T 0495 - 594 719
F 0495 - 594 720

© Copyright - Arutech Metaalbewerking te Nederweert

Doorzoek deze website

ISO 9001
Home Diensten CNC Draaien en Frezen van producten Over Arutech Offerte aanvragen Contact Homepage Arutech Metaalbewerking

Steer 4D
6031 SR Nederweert
T 0495-594 719
F 0495-594 720

POM / Polyacetaal / Polyoxymethyleen (Delrin) Bewerken

Het bewerken van POM (o.a. bekend onder de merknaam “Delrin”) wordt ingezet voor het vervaardigen van productonderdelen / halffabrikaten. Arutech heeft de afgelopen 12,5 jaar ruime ervaring opgedaan in het vervaardigen van producten van POM (Delrin) door middel van de bewerkingsprocessen: CNC Draaien en Frezen.

Voorbeelden van producten die van POM (Delrin) gemaakt worden zijn; tandwielen, curve-schijven, loopwielen, lagerbussen etc. Ze vinden haar toepassing in alle branches; zoals de bouw, machinebouw en de voedingsmiddelenindustrie.

Kenmerken van POM (Delrin)

POM is een thermoplast met een grote maatvastheid; zo kunnen producten vervaardigd worden die aan zeer nauwe toleranties moeten voldoen. POM is bovendien slijt- en slagvast, heeft goede mechanische eigenschappen (glij- en roleigenschappen) en heeft een hoge veerkracht wat het absorberen van stoten mogelijk maakt.

Kleuren waarin POM (Delrin) beschikbaar is

POM wordt met name ingezet in de kleuren zwart en naturel / wit. Voor buitengebruik wordt bij voorkeur zwart gebruikt; ivm de gevoeligheid van POM voor UV-licht.

Meer informatie over POM vindt u in een door Arutech samengesteld pdf-document.


Vraag een offerte aan indien u wilt weten wat Arutech voor u kan betekenen.


Naast POM (Delrin) kan Arutech Metaalbewerking ook andere soorten kunststoffen of metalen bewerken voor de vervaardiging van producten. Heeft u hier meer vragen over? Neem dan gerust contact op!

Productvoorbeelden