Langdraaien

Gedurende ons 20-jarig bestaan hebben we ons volledig toegelegd op het verspanen van kunststof en metalen producten in middelgrote tot zeer grote volumes. Langdraaiwerk vormt dan ook een belangrijk onderdeel van onze core business.

Langdraaiwerk;

Langdraaien is een uitermate snelle en nauwkeurige productiemethode die voortkomt uit de Zwitserse horloge-industrie. Waar bij de reguliere draaibank het gereedschap zich verplaatst om bewerkingen uit te voeren, staat deze bij het langdraaien juist stil. In plaats daarvan beweegt het roterende werkstuk zich in de lengterichting langs de gereedschappen. Hierdoor is de bewerkingstijd significant lager.


Speciaal voor de lange slanke delen beschikken wij ook over een Citizen langdraaibank met een “lange delen uitvoer”. Zo kunnen ook lange slanke producten in grotere oplages, geautomatiseerd, geproduceerd worden.

Seriematig verspanen; kwaliteit en kwantiteit gaan hand-in-hand

Om kwaliteit te kunnen garanderen wordt er gewerkt volgens strikte procedures, welke in overleg met de klant schriftelijk worden vastgelegd in een kwaliteitsplan.

Maximaal bereik
Onze langdraaiautomaten hebben een maximaal draaibereik van ø 32 mm.

Voorraadbeheer; flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid

Vooral bij de productie van grote series is het fijn om te weten dat Arutech u ook de mogelijkheid biedt om uw order niet in één keer uit te leveren maar op meerdere, vooraf vastgestelde, momenten. U profiteert zo van lagere materiaal- en machine instelkosten en hoeft zelf geen ruimte te reserveren voor uw voorraad.


Stijgt uw afzet en wenst u de afgesproken levertermijnen te vervroegen? Geen probleem; na orderingave wordt het productieproces direct opgestart waardoor wij snel in kunnen spelen op een toenemende vraag.

Uw langdraaiwerk bij Arutech onderbrengen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Productvoorbeelden

Producten
> Metaal
> Kunststof
> Exotische materialen

Arutech Metaalbewerking
E info@arutech.nl

T 0495 - 594 719
F 0495 - 594 720

© Copyright - Arutech Metaalbewerking te Nederweert

Doorzoek deze website

ISO 9001

Diensten
> Draaien
> Frezen
> Langdraaien
> Aanvullende diensten


Lees de nieuwsberichten

Nieuws

Home Diensten CNC Draaien en Frezen van producten Over Arutech Offerte aanvragen Contact Homepage Arutech Metaalbewerking

Steer 4D
6031 SR Nederweert
T 0495-594 719
F 0495-594 720