Home Diensten CNC Draaien en Frezen van producten Over Arutech Offerte aanvragen Contact

Productvoorbeelden

Machinefabriek Arutech Metaalbewerking uit Nederweert heeft zich de afgelopen 15 jaar gespecialiseerd in het vervaardigen van fijnmechanische onderdelen.

Machinefabriek voor verspanende bewerkingen

Arutech Metaalbewerking combineert in haar machinefabriek meerdere verspanende bewerkingen;  waaronder CNC draaien en frezen. Hiertoe worden enkel computer-gestuurde, volautomatische machines van gerenommeerde merken ingezet.

Metalen en kunststof producten vervaardigen

Naast de gebruikelijke metaalsoorten zoals staal, RVS en aluminium, verspaant ze in haar machinefabriek ook allerlei soorten kunststoffen. Hierbij valt te denken aan POM Delrin, nylon, PP, HMPE etc. Producten die haar toepassing in diverse branches; waaronder de machinebouw, medische industrie, offshore, verpakkingsmiddelenindustrie etc.

Betrouwbaar maatwerk; tijdig geleverd voor een concurrerende prijs

Machinefabriek Arutech Metaalbewerking

Afwerkingsniveau van uw product

Hoeveel waarde hecht u aan het afwerkingsniveau? Ook voor een zichtproduct, al dan niet voorzien van een oppervlaktebehandeling, bent u bij Arutech aan het juiste adres.

Machinefabriek Arutech; kwaliteit en kwantiteit gaan hand-in-hand

De kracht van Arutech ligt bij de seriematige productie; ze heeft haar machinepark volledig ingericht om zo efficiënt mogelijk grotere series producten te kunnen vervaardigen. Daarbij wordt de kwaliteit zeker niet uit het oog verloren; passingen van ‘n honderdste mm zijn aan de orde van de dag.


Daarnaast is zij, gezien het belang van een juiste prijs-kwaliteit verhouding en een steeds krappere levertijd, continu bezig met het optimaliseren van de productieprocessen.


Vraag nu online een vrijblijvende offerte aan.

Producten
> Metaal
> Kunststof
> Exotische materialen

Arutech Metaalbewerking
E info@arutech.nl

T 0495 - 594 719
F 0495 - 594 720

© Copyright - Arutech Metaalbewerking te Nederweert

Doorzoek deze website

ISO 9001

Diensten
> Draaien
> Frezen
> Langdraaien
> Aanvullende diensten

Machinepark uitgebreid met
Okuma Genos M560R-V

Arutech ISO 9001 gecertificeerd

>

>

>

>

Nieuws

Okuma LB 300 M - Space Turn

Vacature CNC Verspaner

Home Diensten CNC Draaien en Frezen van producten Over Arutech Offerte aanvragen Contact Homepage Arutech Metaalbewerking

Steer 4D
6031 SR Nederweert
T 0495-594 719
F 0495-594 720