Machinepark Arutech

Het nakomen van gemaakte afspraken omtrent productkwaliteit en levertijd heeft onze hoogste prioriteit. Vanwege die reden wordt er enkel gewerkt met machines van de betrouwbare merken; Okuma en Citizen.

Draaicapaciteit

Bij producten met een maximale diameter van 32 mm en (zeer) grote oplages wordt vaak de langdraaicapaciteit ingezet. Deze machines (van het merk Citizen) zijn bekend van de Zwitserse horloge-industrie en daarmee gekend om hun nauwkeurigheid. Ook producten waarvoor een Y-bewerking noodzakelijk is, worden op de langdraaier geproduceerd.


Producten met een maximale diameter van ø 300 mm worden op de Okuma draaibanken vervaardigd. Kenmerkend voor de Okuma-machines zijn de stevige bedgeleiders en het robuuste frame. Dit maakt het mogelijk om producten te maken die voldoen aan toleranties tot een honderdste mm nauwkeurig.


Alle machines zijn bovendien uitgerust met aangedreven gereedschappen; welke draai- en freesbewerkingen in één opspanning mogelijk maken. De tijdwinst die daarmee behaald wordt, maakt een concurrerende prijsstelling mogelijk.

Freescapaciteit

Metalen en kunststof freesdelen worden, afhankelijk van de complexiteit van het product en het bestelde aantal, vervaardigd op een horizontaal of verticaal bewerkingscentrum. De machines die wij gebruiken zijn van het gerenommeerde merk Okuma, welke bekend staat om haar zware kwaliteit en nauwkeurigheid, de innovatieve machineconcepten en lange technische levensduur.


Met een geïntegreerde 6-palletpool zijn we in staat om grote series freesdelen volledig onbemand te produceren. Het modulair spansysteem dat wij op deze pallets (zuilen) gebruiken, maakt het daarnaast mogelijk om snel te schakelen; zo kunnen wij op één zuil diverse opspanningen realiseren. Dit maakt ook dat wij écht sterk zijn in de seriematige productie van freesdelen waarbij de kwaliteit een doorslaggevende rol speelt.


Bekijk de machinelijst van Arutech

Productvoorbeelden


Lees de nieuwsberichten

Nieuws

Producten
> Metaal
> Kunststof
> Exotische materialen

Arutech Metaalbewerking
E info@arutech.nl

T 0495 - 594 719
F 0495 - 594 720

© Copyright - Arutech Metaalbewerking te Nederweert

Doorzoek deze website

ISO 9001

Diensten
> Draaien
> Frezen
> Langdraaien
> Aanvullende diensten

Home Diensten CNC Draaien en Frezen van producten Over Arutech Offerte aanvragen Contact Homepage Arutech Metaalbewerking

Steer 4D
6031 SR Nederweert
T 0495-594 719
F 0495-594 720