Nieuws

In het nieuws - “Arutech plukt vruchten van reshoring”

April 2016


In een interview met Rolf Elling, hoofdredacteur bij het vakblad Vraag en Aanbod, geven Arjan Kuijper en Valerie van Diepe, beiden eigenaar van Arutech, hun visie op reshoring.


Reshoring betreft het terughalen van uitbesteedwerk uit lagelonenlanden naar Nederland, een fenomeen dat voor klanten interessant kan zijn vanwege de groter wordende behoefte aan maatwerk, kwaliteit en snelle levertijden. Prijstechnisch is concurreren met een lagelonenland niet eenvoudig; door innovatie, aandacht voor verbetering, de keuze van het juiste proces en een passend machinepark valt op prijsniveau echter wel nog veel te halen.


“Als een klant bij ons terecht komt met een vraagstuk omtrent reshoring, iets dat steeds vaker voor komt, gaan we allereerst uitvoerig met elkaar in gesprek om de wensen en verwachtingen helder te krijgen. De basis voor een succesvolle afloop.” aldus Valerie van Diepe.


Benieuwd geworden? Lees het hele artikel online.

Offerte aanvragen Exotische materialen verspanen Producten van Metaal Kunststof Producten

2

1

3

Productvoorbeelden

Hermerkbevoegdheid / Overstempelbevoegdheid van Materialen

Maart 2016


Herleidbaarheid; een belangrijk begrip voor fijnmechanische onderdelen waarvoor hermerken vereist wordt. Steeds vaker stellen opdrachtgevers de eis dat herleidbaar blijft uit welk materiaal een halffabricaat vervaardigd is; bijvoorbeeld indien deze haar toepassing vindt in hogedrukapparatuur. Het meeleveren van een materiaalcertificaat is dan onvoldoende. De klant vereist een gewaarborgd proces waarbij materiaal consequent van een unieke code wordt voorzien die rechtstreeks naar het betreffende materiaalcertificaat verwijst.


In maart 2016 heeft Arutech zich gecertificeerd voor het overstempelen van materialen; hiermee maakt zij haar opdrachtgevers kenbaar op de hoogte te zijn van en te handelen volgens de vastgestelde normen.

Bekijk het hermerkcertificaat


Producten
> Metaal
> Kunststof
> Exotische materialen

Arutech Metaalbewerking
E info@arutech.nl

T 0495 - 594 719
F 0495 - 594 720

© Copyright - Arutech Metaalbewerking te Nederweert

Doorzoek deze website

ISO 9001

Diensten
> Draaien
> Frezen
> Langdraaien
> Aanvullende diensten

Home Diensten CNC Draaien en Frezen van producten Over Arutech Offerte aanvragen Contact Homepage Arutech Metaalbewerking

Steer 4D
6031 SR Nederweert
T 0495-594 719
F 0495-594 720