Offerte aanvragen


Lees de nieuwsberichten

Nieuws

Diensten
> Draaien
> Frezen
> Mass Turning
> Specials
> Aanvullende diensten

Producten
> Metaal
> Kunststof
> Exotische materialen

Arutech Metaalbewerking
E info@arutech.nl

T 0495 - 594 719
F 0495 - 594 720

© Copyright - Arutech Metaalbewerking te Nederweert

Doorzoek deze website

ISO 9001
Home Diensten CNC Draaien en Frezen van producten Over Arutech Offerte aanvragen Contact Homepage Arutech Metaalbewerking

Steer 4D
6031 SR Nederweert
T 0495-594 719
F 0495-594 720

Producten Verspanen

Uw producten (van metaal of kunststof) laten vervaardigen? Arutech heeft zich de afgelopen 12,5 jaar toegelegd op het verspanen van veel soorten metaal en kunststof. Haar voornaamste doel is het produceren en tijdig leveren van kwalitatief hoogwaardige producten; producten die haar toepassing vinden in velen soorten branches.

Metalen producten verspanen

Nagenoeg alle soorten metaal kunnen verspaand worden, mits de machinefabriek de juiste materiaal- en verspaningskennis in huis heeft. Dit is de reden dat Arutech Metaalbewerking niet alleen de bekendere soorten metaal, zoals RVS (roestvast staal), aluminium, staal, messing en koper verspaand, maar ook de minder bekende soorten zoals titanium (in diverse grades), inconel, hastelloy en duplex.

Kunststof producten verspanen

Niet alleen metaal kan verspaand worden, ook kunststof producten komen tot stand door CNC bewerkingen zoals draaien en frezen. Echter kunnen niet alle soorten kunststoffen verspaand worden; alleen de thermoharders en thermoplasten. Voorbeelden daarvan zijn POM Delrin, ABS, Nylon en PVC. Een kleine greep uit de reeds door Arutech geproduceerde producten vindt u in de categorie “productvoorbeelden”.

Grote series draai- en freeswerk

De kracht van Arutech ligt in de productie van de complexere producten en de vertaling daarvan naar de seriematige productie. Met haar computergestuurde, volautomatische machines kan zij, voor concurrerende prijzen, in vaak korte tijd, een grote hoeveelheid producten maken.


Wilt u weten wat Arutech voor u kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!Productvoorbeelden