Offerte aanvragen

Diensten
> Draaien
> Frezen
> Mass Turning
> Specials
> Aanvullende diensten

Producten
> Metaal
> Kunststof
> Exotische materialen

Arutech Metaalbewerking
E info@arutech.nl

T 0495 - 594 719
F 0495 - 594 720

© Copyright - Arutech Metaalbewerking te Nederweert

Doorzoek deze website

ISO 9001

Machinepark uitgebreid met
Okuma Genos M560R-V

Arutech ISO 9001 gecertificeerd

>

>

>

>

Nieuws

Okuma LB 300 M - Space Turn

Vacature CNC Verspaner

Home Diensten CNC Draaien en Frezen van producten Over Arutech Offerte aanvragen Contact Homepage Arutech Metaalbewerking

Steer 4D
6031 SR Nederweert
T 0495-594 719
F 0495-594 720

Verspaning is het leveren van maatwerk

Arutech Metaalbewerking levert fijnmechanische producten die niet standaard op de markt verkrijgbaar zijn. Deze (verspaande) “specials” worden gekenmerkt door het materiaalsoort, de toepassing, het afwerkingsniveau en de benodigde hoeveelheid.

Diverse materialen verspanen

Draai- en freesbewerkingen kunnen toegepast worden op een groot scale aan metaalsoorten, waaronder aluminium, RVS en staal. Steeds vaker wordt metaal vervangen door kunststof; POM delrin en nylon zijn bekende voorbeelden van kunststoffen die verspaand worden. Maar ook minder bekende materiaalsoorten zoals inconel en hastelloy kunnen verspaand worden.

De toepassing van metalen en kunststof producten

Fijnmechanische producten zijn terug te vinden in allerlei branches. Zo wordt bijvoorbeeld in de voedingsmiddelenindustrie tegenwoordig veel gewerkt met (foodsafe) kunststof. In de bouw en verpakkingsmiddelenindustrie wordt vaak gebruik gemaakt van staal en RVS en in de machinebouw (bijvoorbeeld voor de medische sector) wordt aluminium vaak toegepast. Kortom; Arutech is toeleverancier voor een grote diversiteit aan branches.


Het afwerkingsniveau van uw product

Is afwerking van doorslaggevend belang voor uw product? Arutech heeft ruime ervaring met het vervaardigen van zichtdelen en hanteert hiervoor strikte procedures. Ook is het mogelijk om uw product van een oppervlaktebehandeling (zoals anodiseren, zwarten en verchromen) te voorzien.

Arutech - sterk in seriematig draai- en freeswerk

Verspaning kan toegepast worden voor 1 stuks tot + 100.000 stuks. Arutech is het sterkst in het seriematig verspanen van producten. Het machinepark is volledig ingericht om grote series efficiënt te vervaardigen. Zo kunnen veel draai- en freesbewerkingen in één opspanning gebeuren en zijn alle machines voorzien van een automatisch aanvoer van materiaal.


Wilt u weten wat Arutech voor u kan betekenen? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden!


Productvoorbeelden