Metaal & Kunststof

Door middel van CNC Frezen produceren wij metalen en kunststof onderdelen.
Met focus op seriematig freeswerk waarbij kwaliteit een bepalende factor is.

CNC Frezen

Binnen onze fabriek staat het seriematig vervaardigen van metalen en kunststof producten en halffabricaten door middel van CNC frezen centraal.

Sinds onze oprichting in 2001 hebben we ons volledig gericht op de verspaning van fijnmechanische onderdelen. Het freeswerk, dat veelal een seriematig karakter heeft en waarbij kwaliteit een doorslaggevende rol speelt, wordt vervaardigd op moderne 3- en 4-assige bewerkingscentra.

Geautomatiseerde productie
Op basis van de productspecifieke eigenschappen wordt de meest efficiënte freesmethode gekozen, waarna het productieproces zo wordt vormgegeven dat deze vergaand geautomatiseerd plaats kan vinden. Dit heeft een gunstig effect op de kwaliteit, de productiedoorlooptijd en de stuksprijs van het product.

Een geïntegreerd palletwisselsysteem maakt 24-uursproductie mogelijk, maar zorgt er ook voor dat we snel tussen verschillende producten kunnen schakelen.

De producten die we maken variëren; onze kwaliteit niet
In combinatie met kwaliteitsbewust en vakbekwaam personeel zijn we in staat om een grote variatie metalen en kunststof halffabricaten te produceren die gegarandeerd aan de kwaliteitseisen voldoen. 

Niet alleen ligt onze focus als vanzelfsprekend op de gevraagde maatvoering, maar ook op het gewenste afwerkingsniveau. Dus ook freesdelen waarbij de afwerking zeer belangrijk is, zoals bijvoorbeeld bij zichtdelen, zijn bij ons in vertrouwde handen.

Met korte lijnen en een open en transparante communicatie gaan we graag een langdurige samenwerking met u aan. 

Precies... CNC Frezen

Voor het CNC Frezen maken wij gebruik van horizontale en verticale CNC bewerkingscentra van Okuma. Ons machinepark is zo ingericht dat we 24 uur per dag kunnen produceren zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Metalen Producten

  • CNC Draaien en Frezen & Langdraaien
  • Hermerken van heatcode mogelijk
  • 24/7 onbemande productie

Kunststof Producten

  • CNC Draaien en Frezen & Langdraaien
  • Diverse branches waaronder Food
  • 24/7 onbemande productie

Exotische materialen

  • CNC Draaien en Frezen & Langdraaien
  • Kunststof & Metaal
  • 24/7 onbemande productie