Offerte aanvragen


Lees de nieuwsberichten

Nieuws

Diensten
> Draaien
> Frezen
> Mass Turning
> Specials
> Aanvullende diensten

Producten
> Metaal
> Kunststof
> Exotische materialen

Arutech Metaalbewerking
E info@arutech.nl

T 0495 - 594 719
F 0495 - 594 720

© Copyright - Arutech Metaalbewerking te Nederweert

Doorzoek deze website

ISO 9001
Home Diensten CNC Draaien en Frezen van producten Over Arutech Offerte aanvragen Contact Homepage Arutech Metaalbewerking

Steer 4D
6031 SR Nederweert
T 0495-594 719
F 0495-594 720

Metalen Producten

Als producent van metalen producten weet Arutech Metaalbewerking als geen ander dat het maken van een product meer betekent dan alleen het succesvol doorlopen van het productieproces.

Metaalproducten; prijs en kwaliteit

Of het nou gaat om een product van metaal of van kunststof; vaak is de prijs en levertijd van doorslaggevend belang in het beslissingsproces. In overleg met de opdrachtgever bekijkt Arutech Metaalbewerking hoe er invulling gegeven kan worden aan de aspecten binnen het productieproces die hierop van invloed zijn. Welk doel dient het product bijvoorbeeld en in welke mate is het visuele aspect hierin van belang? Zo kan ze haar klanten te allen tijde van een passende offerte voorzien.

Producten van metaal CNC verspanen

Computergestuurde draai- en freesbanken worden ingezet om metalen producten tot een paar honderdste millimeter nauwkeurig te vervaardigen. Veelal is het mogelijk om deze producten “man-arm” te maken; wat kostenbesparend werkt. Enerzijds door de aanwezigheid van een stafaanvoer / palletwisselaar, anderzijds door aangedreven gereedschappen en een overnamespindel.

Toepassing van metalen producten

Arutech Metaalbewerking maakt o.a. producten van RVS, ijzer, aluminium, koper, messing, staal en gereedschapstaal. Het gaat hier om maatwerk producten; bijvoorbeeld bouten, inserts, lagers (bearings) en shafts. Allen dienen aan specifieke eisen te voldoen en vinden haar toepassing in allerlei branches. Veel voorkomend zijn de machinebouw, pffshore, verpakkingsindustrie, vee-industrie en de automotive.


Heeft u een product dat u wilt laten maken? Vraag dan een offerte aan en maak kennis
met de kwaliteit van machinefabriek Arutech.

Productvoorbeelden